Η Warply εισέρχεται δυναμικά στον τομέα των ψηφιακών πληρωμών και λανσάρει το WarplyPay, το πρώτο ψηφιακό πορτοφόλι εμπόρων που προσφέρει έναν άμεσο και ασφαλή τρόπο για πληρωμές, μέσα από οποιαδήποτε mobile εφαρμογή που χρησιμοποιεί την υπηρεσία. Πρόκειται ουσιαστικά για μια νέα λύση native mobile payments, για όλες τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο ηλεκτρονικό εμπόριο και έχουν την ανάγκη για μια υπηρεσία άμεση, εύκολη στη χρήση και οικονομική.
warply-pay-1To WarplyPay είναι ένα cloud based payment service, που δίνει τη δυνατότητα στον τελικό καταναλωτή / χρήστη να «γεμίσει» με χρήματα το ψηφιακό του πορτοφόλι, μέσα στην εφαρμογή του εμπόρου, και να ολοκληρώσει τις αγορές του, ξοδεύοντας από το υπόλοιπο που έχει στο ψηφιακό του πορτοφόλι – χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσει στο κινητό του κάποια άλλη εφαρμογή ή να ανοίξει άλλη σελίδα.

Επιπλέον προσφέρει δυνατότητα εξαργύρωσης ηλεκτρονικών κουπονιών, δωροκαρτών, συλλογή και εξαργύρωση πόντων επιβράβευσης, καθώς και υπηρεσίες ηλεκτρονικής τιμολόγησης. Όλα αυτά μέσα από την ίδια υπηρεσία, πιστοποιημένη κατά ISO 27001 και PCI-DSS και προσφέροντας ασφάλιση πιστωτικού κινδύνου μέχρι το ποσό των 1,5 εκ. ευρώ.

Με το WarplyPay η διαδικασία για τις online συναλλαγές μέσω κινητού γίνεται ιδιαίτερα απλή. Ο χρήστης αρχικά κάνει την εγγραφή του, εισάγωντας την κάρτα της επιλογής του μόνο μια φορά. Στη συνέχεια και για κάθε επόμενη συναλλαγή από την εφαρμογή, επιλέγει την κάρτα που επιθυμεί να χρησιμοποιήσει  -αν έχει συνδέσει πάνω από μια κάρτες- συμπληρώνει τον κωδικό ασφαλείας της κάρτας ή το ξεκλειδώνει με το δακτυλικό αποτύπωμά του (για συσκευές που το υποστηρίζουν βιομετρικά δεδομένα) και ολοκληρώνει την αγορά του.

Το WarplyPay υποστηρίζει τις κάρτες Visa, MasterCard, ΑΜΕΧ, Discover και Maestro -ανάλογα με την τράπεζα εκκαθάρισης του εμπόρου- ενώ η διασύνδεση με τις εφαρμογές των συνεργαζόμενων επιχειρήσεων είναι μια απλή και σύντομη τεχνική διαδικασία. Έχει ήδη λανσαριστεί σε κάποιες εφαρμογές και μπορεί να λειτουργήσει μέσα σε οποιαδήποτε εφαρμογή retailer.warply-pay-2«Στη Warply ο μοναδικός μας στόχος είναι ο σχεδιασμός λύσεων που θα διευκολύνουν και θα βελτιώσουν τις καθημερινές συναλλαγές των καταναλωτών με τις επιχειρήσεις. Καθώς σήμερα ζούμε σε έναν κόσμο όπου ο χρήστης κάνει τα πάντα από το κινητό του και αναζητάει την ευκολία και την μεγιστοποίηση της παραγωγικότητας σε όλα τα επίπεδα, ήταν πρωτεύον για εμάς να αναπτύξουμε μια υπηρεσία που θα προσφέρει ευκολία, ταχύτητα και ασφάλεια στις συναλλαγές μέσω του κινητού» δήλωσε ο Γιάννης Δοξαράς, CEO της Warply.