the_city_game_logo_negative 250x96

Το TheCityGame βοηθάει τους χρήστες της να κάνουν περιβαλλοντικά και κοινωνικά καλές πράξεις καθημερινά, με εύκολο και επιβραβευτικό τρόπο. Οι καλές πράξεις σερβίρονται ως αποστολές και μπορούν να είναι οτιδήποτε από το να κλείνει κανείς τα φώτα που δεν χρειάζεται να είναι αναμμένα μέχρι το να ανακυκλώνει το κινητό του αντί να το πετάει. Οι χρήστες συναγωνίζονται μαζεύοντας πόντους για κάθε καλή πράξη που κάνουν και κερδίζουν δώρα. Στο τέλος προκαλούν φίλους να μιμηθούν το παράδειγμά τους και να πράξουν και αυτοί με τη σειρά τους την καλή πράξη. Εμπορικά, το TheCityGame βοηθάει εταιρίες να πετυχαίνουν τους στόχους τους όσον αφορά την κοινωνική τους ευθύνη, και μη κυβερνητικούς οργανισμούς να συγκεντρώνουν χρήματα για καλό σκοπό.

CodeBiz_Black_Trans _low

Η Codebiz είναι μια ομάδα από επαγγελματίες developers με σκοπό να προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στον τομέα της ανάπτυξης ιστοσελίδων & Social Media Marketing Management, κατασκευής και σχεδιασμού προγραμμάτων, εφαρμογών ,παιχνιδιών, καθώς και διεξαγωγή Workshops και ανάπτυξης εκπαιδευτικού περιεχομένου. Με πενταετή εμπειρία, έχουμε δημιουργήσει πάνω από 80 εφαρμογές και παιχνίδια για Windows Phone και Windows 8,καθώς και επιτυχημένα erp systems, e-shops  & websites. Βρισκόμαστε  ήδη στο χώρο ως ομάδα start-up Genesis Game Studios, η οποία τον Αύγουστο του 2014 εκπροσώπησε την Ελλάδα στον παγκόσμιο διαγωνισμό της Microsoft “Imagine Cup” και κέρδισε πολλά βραβεία για το παιχνίδι της “Dementia”. Με άμεση ανταπόκριση  και συχνές συναντήσεις μεταξύ των developers και των πελατών, έχουμε πετύχει μια σχέση εμπιστοσύνης και αμοιβαίας εκτίμησης, ώστε να ικανοποιήσουμε κάθε ανάγκη και απαίτηση.

bth-logo

Η beyondthosehills είναι μία μικρή ομάδα σχεδιασμού και ανάπτυξης video games που εδρεύει στην Ελλάδα. Μέσα από τις εφαρμογές που αναπτύσσει στοχεύει στο να προσφέρει πλούσιες διαδραστικές εμπειρίες σε ένα ευρύ κοινό, αποτέλεσμα που επιτυγχάνεται με την ενσωμάτωση νέων καινοτόμων τεχνολογιών που αφορούν στο gaming, σε συνδυασμό με την υψηλή αισθητική και τα πρωτότυπα, ευρηματικά IPs. Ο πρώτος κύριος τίτλος της είναι το 3D adventure game The Minims – A new Beginning, το οποίο είναι ήδη διαθέσιμο για όλες τις συσκευές iOS [iPhone, iPad, iPod-touch] και έχει θερμή υποδοχή από το κοινό, με ιδιαίτερες αναφορές στα γραφικά και στην πρωτοτυπία των γρίφων.

panelsensor

To Panelsensor είναι μία εφαρμογή για events, συνέδρια, διαλέξεις και σεμινάρια. Με την είσοδο της τεχνολογίας στη καθημερινότητά μας πλέον μπορούμε να κάνουμε περισσότερα πράγματα. Ο θεατής/σύνεδρος πλέον μπορεί να κάνει την ερώτηση του χωρίς να περιμένει ή να ντρέπεται, μπορεί να ψηφίσει και να τοποθετηθεί αλλά και να αξιολογήσει έναν ομιλητή ή γενικά το συνέδριο. Όλα αυτά πολύ απλά και γρήγορα μέσα από την smart συσκευή του.

logo2

Το PestoSocial είναι μια νέα καινοτομική εφαρμογή με αναγνώριση φωνής, για τη φωνητική πληκτρολόγηση των μηνυμάτων μας στα κοινωνικά δίκτυα από όλα τα Android smartphones και tablets. Με το PestoSocial υπαγορεύουμε στα Ελληνικά το μήνυμά μας και αυτό μετατρέπεται άμεσα και με ακρίβεια σε κείμενο, έτοιμο να το κάνουμε post στο Facebook Messenger, στο WhatsApp, στο Viber, στο Hangouts, στο Twitter, στο Skype ή στο Google+.  Εύκολα, γρήγορα και κυρίως με ασφάλεια, τώρα μπορούμε να επικοινωνήσουμε κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες. Είναι φιλικό προς το χρήστη, λειτουργικό και διασκεδαστικό. Μιλάμε, το PestoSocial γράφει το μήνυμα για εμάς, κάνουμε tap στο λογότυπο του κοινωνικού δικτύου που θέλουμε  και το post μας έφυγε. Τόσο απλά! Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στο http://www.useappility.com/gr/pestosocial.

ss99_logo_small

Είμαστε μια ομάδα νέων ανθρώπων που μεγάλωσαν μαθαίνοντας να αγαπούν την τεχνολογία. Αυτή η κοινή μας αγάπη σε συνδυασμό με τις προοπτικές που θεωρούμε πως ανοίγει σε επίπεδο επιχειρηματικής δράσης, μας ώθησαν στο να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να δημιουργήσουμε την εταιρία Quizdom. Πρώτος καρπός της δουλειάς μας είναι το Quizdom, ένα διαδραστικό παιχνίδι ερωτήσεων γνώσης για κινητά και tablets, το οποίο με μεγάλη μας χαρά είδαμε να γνωρίζει μεγάλη απήχηση από τις πρώτες κιόλας μέρες κυκλοφορίας του. Εάν θέλετε να πάρετε μια πρώτη γεύση, μπορείτε να κατεβάσετε την εφαρμογή σε Android ή iOS και να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας στο www.quizdom.gr.

 

logo-full-500-black

Το Studdle απευθύνεται σε όλους τους φοιτητές και, για πρώτη φορά, φέρνει τη σχολή σου, στο χέρι σου! Η εφαρμογή διατίθεται δωρεάν για iOS και Android συσκευές. Μέσω του Studdle, ο φοιτητής μπορεί να ενημερώνεται καθημερινά για το ωρολόγιο πρόγραμμα των μαθημάτων του, για το πρόγραμμα της εξεταστικής, για τυχόν απεργίες, για τους τρόπους μετακίνησης από και προς τη σχολή, καθώς και να επικοινωνεί με τη γραμματεία και το διδακτικό προσωπικό. Μέχρι στιγμής υποστηρίζεται το Πανεπιστήμιο Αθηνών, το Πανεπιστήμιο Πειραιώς, το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, όπως και τα ΤΕΙ Αθήνας και Πειραιά, πρωταρχικός όμως στόχος της ομάδας είναι η κάλυψη όλης της Ελλάδας. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να πατήσετε εδώ.

vound

Το Vound είναι το κοινωνικό δίκτυο που προάγει ένα νέο είδος ηχητικής δημιουργικότητας και διατίθεται δωρεάν στο App Store. Φτιάξτε τα δικά σας ηχητικά μηνύματα και απογειώστε την εμπειρία των φίλων σας, δίνοντας μια άλλη διάσταση στην επικοινωνία. Εκτός από την αναζήτηση στις βιβλιοθήκες για ιδέες και περιεχόμενο, μπορείτε να φτιάξετε τη δική σας βιβλιοθήκη ήχων με τις ιδιαίτερες προτιμήσεις, που θα είναι η δική σας ηχητική σφραγίδα.