Στο πλαίσιο του συνεδρίου Infocom Mobiles & Apps 2014, θα διεξαχθεί το Apps Land που κάθε χρονιά έχει μεγάλη επιτυχία.

Πρόκειται για ένα χώρο που θα παραχωρήσουμε σε developers που θα επιλεχθούν από την οργανωτική επιτροπή και οι οποίοι έχουν έτοιμα projects -ίσως και προϊόντα- και θα ήθελαν να βρεθούν στο χώρο διεξαγωγής του συνεδρίου –να παρουσιάσουν την εταιρία ή τη startup ιδέα τους κάνοντας και το απαραίτητο networking.

 

Οι developers – εταιρείες που θα παρουσιάσουν το project τους στην ενότητα AppsLand είναι οι εξής:

Frogs n Flies P.C.

Γιατί χαλάνε τα δόντια ; / Why do teeth go bad?

Πρόκειται για μία edutainment εφαρμογή για παιδιά προσχολικής και πρώτης σχολικής ηλικίας. Μέσα από  εντυπωσιακά γραφικά, καλοδουλεμένο κείμενο , και εκπαιδευτικό παιχνίδι, το παιδί μαθαίνει για την στοματική υγεία.

 

DigiDiet

Ένα ολοκληρωμένο σύστημα που συνδέει τους διαιτολόγους με τους ασθενείς προκειμένου οι τελευταίοι να πετύχουν στην προσπάθειά τους για μια ισορροπημένη διατροφή και απώλεια βάρους.

 

WinWebSoft

Your Tube 8 Pro is a complete and fast YouTube client Windows 8 app which allows you to search for YouTube videos and view them from your Windows 8 device or pc.

 

Greenbluegreece

Η προσπάθειά καλύπτει την ανάδειξη του ορεινού όγκου της Ελλάδας με την απίστευτη εναλλαγή τοπίων και την ανυπέρβλητη ομορφιά αλλά και τις αναβαθμισμένες υπηρεσίες σε διαμονή, φαγητό, και δραστηριότητες, δίνοντας την παροχή πληροφοριών προς το ευρύ κοινό, που αναζητά  μέσα από έξυπνες συσκευές πλέον, την πληροφορία.

 

SimpleApps

To tourismart (startup) είναι μία υπηρεσία mobile εφαρμογών για μικρομεσαίες και μεγάλες τουριστικές επιχειρήσεις όπως ταξιδιωτικά γραφεία, ξενώνες και ξενοδοχεία. Η επιχείρηση διαχειρίζεται καθημερινές λειτουργίες της όπως παραγγελίες, πελατολόγια και οικονομικά στοιχεία, μέσω tablet ή laptop. Παράλληλα εξελίσσεται και προσφέρει τις υπηρεσίες της, όπως τουριστικός οδηγός, παραγγελίες, κρατήσεις, room service κτλ. σε μία εφαρμογή στο smartphone του πελάτη.

 

Eventora

Brings events and tickets to your phone.

Buy tickets or register to events published on www.eventora.com

Sync your tickets! Download your tickets into your phone and check-in fast.

+ Find popular events or locate events near you

+ See event details and location map

+ Select ticket or event registration type

+ Pay using your PayPal account, credit card, or pay at the door

+ Share your registration with your Facebook friends

+ Sync! Download e-tickets in your phone

+ Check-in fast using your phone!

Info for event organizers:

Publish, promote and manage your events at www.eventora.com

Check-in your attendees with our Eventora Scanner app

Eventora is perfect for any type of event: music, sports, conference, art, seminar, social.

 

ΕΚΕΤΑ

Impove your City

Το “Βελτιώνω την Πόλη μου” είναι μια εφαρμογή που προσφέρει στους πολίτες τη δυνατότητα να βελτιώσουν την πόλη τους σε συνεργασία με την τοπική αυτοδιοίκηση. Η εφαρμογή επιτρέπει στους πολίτες ενός δήμου να υποβάλλουν εύκολα και γρήγορα πάσης φύσεως αιτήματα που αφορούν την διαβίωση τους, π.χ. σπασμένες λάμπες, απουσία κάδου απορριμμάτων, λακκούβες στον δρόμο κλπ. Τα αιτήματα μεταβιβάζονται στη συνέχεια στην αρμόδια υπηρεσία του Δήμου όπου και δρομολογείται η διευθέτηση τους.