Σεμινάριο Intech / Focus On 

Αίθουσα Έδεσσα

13:00′ – 16:00′

Lets make an Αpp! Ανάπτυξη εφαρμογών σε πολλαπλές πλατφόρμες

Στο πλαίσιο του InfoCom Mobile & Apps που θα γίνει στις 6 Φεβρουαρίου στο Divani Caravel, η InTech, σε συνεργασία με την Focus On Edu, θα παρουσιάσουν ένα 3ωρο δωρεάν σεμινάριο στο τέλος του οποίου όλοι οι συμμετέχοντες θα γνωρίζουν πως να κατασκευάσουν μία multiplatform εφαρμογή.

Σε ένα 3ωρο workshop με στόχο την κατανόηση του Cross-platform App engineering θα δούμε το πώς μπορούμε να προγραμματίσουμε μία native εφαρμογή που όχι μόνο τρέχει σε όλες τις πλατφόρμες, αλλά αξιοποιεί τις τελευταίες τεχνολογίες όπως η HTML5 για να δώσει στον χρήστη την ίδια αίσθηση χρήσης που θα πρόσφερε μία native εφαρμογή.

Θα συζητήσουμε τις τελευταίες εξελίξεις στο web development και πώς αυτό μπορεί να “δέσει” με mobile πλατφόρμες.

Θα δούμε πώς μπορούμε να αξιοποιήσουμε αγαπημένες τεχνολογίες όπως το CSS για την υλοποίηση απλών και σύνθετων UI.

Θα συζητήσουμε τα θετικά και τα αρνητικά αυτής της τακτικής καθώς και για το πότε θα πρέπει να την επιλέγουμε και πότε όχι.

Σε έναν κόσμο που τα πάντα αλλάζουν, είναι λάθος να μένει κανείς εγκλωβισμένος σε μία πλατφόρμα. Οι πελάτες σας θέλουν να ικανοποιήσουν όλους τους πελάτες τους anytime,anywhere, any device, any platform! Ένας νέος ορίζοντας για τους Web Developers ανοίγει. Μία τακτική που μέχρι πρόσφατα ήταν μάλλον η εξαίρεση παρά ο κανόνας, είναι σήμερα το μέλλον”.

Εισηγητής: Σπύρος Σουλιώτης, Επικεφαλής της Ομάδας Υποστήριξης