Ενθουσιώδης για τις τεχνολογικές εξελίξεις στο φετινό MWC, παρουσιάστηκε ο Διευθύνων Σύμβουλος της PCCW Global, Marc Halbfinger.

IMG_9040

Στο πλαίσιο της επίσκεψής μας στο εκθεσιακό booth της PCCW Global, είχαμε την ευκαιρία να συνομιλήσουμε μαζί του και να δούμε από κοντά τις OTT λύσεις που παρουσιάζει η εταιρεία στο MWC 2017, όπως η πλατφόρμα mobile πληρωμών Tap & Go που ήδη λειτουργεί στο Hong Kong και η media πλατφόρμα ONTAPtv.

Ο κος Halbfinger, επισήμανε τις σημαντικές αλλαγές που συμβαίνουν στο χώρο του Mobility, καθώς οδεύουμε με ταχείς ρυθμούς προς την επoχή του 5G, ενώ ανέδειξε τόσο τη δύναμη των Big Data, όσο και τον σημαίνοντα ρόλο του software για την ανάπτυξη και διάθεση υπηρεσιών Over The Top.

 

«Κάθε χρόνο παρατηρούμε και μια εξέλιξη. Αυτήν τη στιγμή, γίνεται ξεκάθαρα αντιληπτός ο ρόλος που θα διαδραματίσουν τα  Big Data. Φέτος αναδεικνύουμε όλες τις εφαρμογές που έχουμε ήδη υλοποιήσει στο Hong Kong αλλά και παγκόσμια, σε μια προσπάθεια να καταδείξουμε πώς οι πάροχοι υπηρεσιών θα δώσουν αξία στους πελάτες τους».