Η AMD Telecom, έπειτα από την επιτυχημένη συμμετοχή της στο MWC 2016, με εκθεσιακή παρουσία στη Fira, επέλεξε φέτος να αλλάξει ρότα και να βρεθεί στο 4YFN (4 years from now).

IMG_8889

Όπως μας εξήγησε ο Δ/νων Σύμβουλος της εταιρείας Δημήτρης Ρόκος, η αλλαγή τοποθέτησης στο MWC 2017, επρόκειτο για συνειδητή επιλογή. «Το μέλλον είναι εδώ, στο 4YFN», μας είπε χαρακτηριστικά.

Το InfoCom.gr βρέθηκε στη Fira Monjuic, επισκέφτηκε το booth της εταιρείας που συμμετείχε στην έκθεση ως Bronze Sponsor, και συνομίλησε με τα στελέχη της εταιρείας. Επίσκεψη στο περίπτερο της AMD Telecom πραγματοποίησε και ο Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης.

IMG_8861

Η AMD Telecom, μας «σύστησε» πέρυσι την cloud based ολοκληρωμένη λύση επικοινωνίας «Routee». Μέχρι σήμερα, η εν λόγω λύση εμπλουτίστηκε με περισσότερα features κι έγινε spin off. Το συγκριτικό πλεονέκτημά της σε σχέση με άλλες παρόμοιες εφαρμογές, είναι πως βασίζεται εξολοκλήρου στην τεχνική υποδομή της AMD Telecom, γεγονός που προσδίδει τεράστια δυναμική στην επιχείρηση που την χρησιμοποιεί.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο πλάνα από το εκθεσιακό περίπτερο της AMD Telecom στο 4YFN, καθώς και τη συνέντευξη που παραχώρησε στην κάμερα του InfoCom.gr ο Δημήτρης Ρόκος.