Οι mobile συσκευές είναι πια αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας. Μάθετε πως το Digital Marketing έχει προσαρμοστεί σε αυτή τη νέα πραγματικότητα με την έξυπνη mobile-first προσέγγιση. Ανακαλύψτε πως τα Apps, το mobile-first SEO, η mobile διαφήμιση, το location marketing, τα push notifications, τα newsletters, τα mobile websites, το chat, το Video και το Augmented Reality μπορούν να απογειώσουν την κερδοφορία σας.

Εισηγητής: Κάρολος Τσιλιγκιριάν, Διευθύνων Σύμβουλος, GIM | Greek Internet Marketing

Ο Κάρολος Τσιλιγκιριάν είναι επιχειρηματίας, CEO της GIM Greek Internet Marketing, Marketer, SEO Expert και Σύμβουλος Επιχειρήσεων με εξειδίκευση στο Online Marketing. Με την ομάδα της GIM έχει αναλάβει με επιτυχία την προώθηση πολλών επιχειρήσεων σε διάφορους κλάδους, συνδυάζοντας στρατηγικά διαφορετικές Internet Marketing τεχνικές. Μπορείτε να δείτε Case Studies στη σελίδα: http://www.greekinternetmarketing.com/portfolio/case-studies

Είναι συγγραφέας των βιβλίων: «Μέθοδοι Προώθησης Ιστοσελίδων», «Μυστικά των Επιτυχημένων Eshops» και «Η έξυπνη προσέγγιση στο Google AdWords».

Linkedin: http://gr.linkedin.com/in/karolostsiligkirian
Twitter: https://twitter.com/marketingtipsgr