Ποιες είναι οι λέξεις κλειδιά που πρέπει να χρησιμοποιήσουμε για να ενεργοποιήσουμε τους πελάτες μας μέσα από μία mobile marketing επικοινωνία;
Ποια είναι τα Actions που πρέπει να οδηγηθεί ο πελάτης; Ποια είναι τα κριτήρια επιλογής της λίστας παραληπτών ώστε να επιτύχουμε το μέγιστο αποτέλεσμα ROI; Ο Ανδρέας Κωνσταντινίδης – Εμπορικός Διευθυντής της Yuboto μέσα από απλά εργαλεία και κανόνες δίνει τις απαντήσεις σε όλα τα βασικά θέματα που αφορούν σε μία επιτυχημένη mobile marketing επικοινωνία.

Εισηγητής: Ανδρέας Σ. Κωνσταντινίδης, Εμπορικός Διευθυντής, Yuboto
andreasΟ Ανδρέας Κωνσταντινίδης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1968. Έχει σπουδάσει Οικονομικά στην Ανωτάτη Σχολή Εμπορίας και Διοίκησης της Γαλλίας και είναι Εμπορικός Διευθυντής στην Yuboto LTD. Η Yuboto LTD, με 7 δαικρίσεις στον Τομέα της Τεχνολογίας, της Καινοτομίας και της Εξυπηρέτησης Πελατών, αποτελεί από το 2007 ηγέτιδα εταιρεία στο χώρο του Mobile Marketing και των Τηλεπικοινωνιακών Λύσεων παρέχοντας σημαντικά ψηφιακά εργαλεία ανάπτυξης και προώθησης πωλήσεων και είναι στρατηγικός συνεργάτης σε θέματα mobile marketing και eCommerce των πλέον καταξιωμένων επιχειρήσεων της Ελληνικής Αγοράς.