Κάποτε ο Φρίντριχ Νίτσε είχε πει: “Αυτοί που έχουν ένα «γιατί» για να ζουν, μπορούν να αντέξουν σχεδόν οποιοδήποτε «πως». Είχε απόλυτο δίκιο.

Η δεξιότητα της στοχοθεσίας είναι ένα από τα πιο σημαντικά “πως”. Στο workshop αυτό εξετάζουμε όλες τις πτυχές της αποτελεσματικής στοχοθεσίας καθώς και τα πιθανά λάθη που κάνουμε κατά τη διαδικασία. Πειραματιζόμαστε και δημιουργούμε την ευκαιρία στον εαυτό μας να θέσει στόχους για την προσωπική ή την επαγγελματική μας πορεία.

Εισηγητής: Νίκος Πολίδης, Business & Life NLP Coach | Soft-Skills Trainer

Ο Νίκος Πολίδης έχει σπουδάσει Marketing Management στο Αμερικάνικο Κολλέγιο Ελλάδος (Deree College), έχει πιστοποιηθεί ως Master NLP Coach και ολοκληρώνει την πιστοποίησή του ως Executive & Business Coach. Δραστηριοποιείται ως Business Coach βοηθώντας μικρές και ατομικές επιχειρήσεις να διευρύνουν τις επιλογές τους, να αναπτυχθούν και να περάσουν στο επόμενο βήμα. Στόχος του είναι να βοηθήσει τον επιχειρηματία να ανακαλύψει τις κρυμμένες δεξιότητες του εαυτού του και της ομάδας του και να τις βάλουν στην πράξη για να επιτύχουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.