Σε μια εποχή που ο Πελάτης είναι Mobile, η χρήση 2ης οθόνης παράλληλα με την Τηλεόραση είναι καθημερινό φαινόμενο και το Internet of things είναι το next big thing, η ανάγκη για άμεση αξιοποίηση των Social Media και του Mobile Marketing είναι επιτακτική.

Σε αυτό το Workshop θα αναφερθούν πρακτικές λύσεις για να αξιοποιήσετε γρήγορα και οικονομικά τις ευκαιρίες για συνέργεια του Mobile & Social Media Marketing. Θα παρουσιαστούν μεταξύ άλλων έξυπνες ιδέες & best practices για προώθηση μέσω Social Media, τοπική & personalized διαφήμιση, τρόπους βελτιστοποίησης περιεχομένου για κατανάλωση από Mobile συσκευές, αξιοποίηση Mobile Ads platforms, και συμβουλές monetization για Mobile εφαρμογές.

Εισηγητής: Κάρολος Τσιλιγκιριάν

Ο Κάρολος Τσιλιγκιριάν είναι επιχειρηματίας, CEO της GIM Greek Internet Marketing, Marketer, SEO Expert και Σύμβουλος Επιχειρήσεων με εξειδίκευση στο Online Marketing. Με την ομάδα της GIM έχει αναλάβει με επιτυχία την προώθηση πολλών επιχειρήσεων σε διάφορους κλάδους, συνδυάζοντας στρατηγικά διαφορετικές Internet Marketing τεχνικές. Μπορείτε να δείτε Case Studies στη σελίδα:

http://www.greekinternetmarketing.com/portfolio/case-studies

Είναι συγγραφέας των βιβλίων: «Μέθοδοι Προώθησης Ιστοσελίδων», «Μυστικά των Επιτυχημένων Eshops» και «Η έξυπνη προσέγγιση στο Google AdWords».

Linkedin: http://gr.linkedin.com/in/karolostsiligkirian
Twitter: https://twitter.com/marketingtipsgr