Πότε ήταν η τελευταία φορά που αγοράσατε ή εγκαταστήσατε μια αναβαθμισμένη εκδοχή ενός προϊόντος που ήδη είχατε; Είναι κάτι που το κάνουμε όλοι τόσο συχνά, που έχουμε φτάσει πια να το θεωρούμε απόλυτα φυσιολογικό! Και το ερώτημα εδώ είναι: Με την ίδια λογική, πότε ήταν η τελευταία φορά που οι δικοί σας (υφιστάμενοι και δυνητικοί) πελάτες ή εργοδότες απέκτησαν πρόσβαση σε μια αναβαθμισμένη εκδοχή του εαυτού σας;

Ο εαυτός σας, οι γνώσεις σας, οι δεξιότητες και οι ικανότητές σας, είναι το δικό σας πραγματικό κεφάλαιο — και ό,τι πιο πολύτιμο έχετε. Μπορεί η αγορά να έχει τα πάνω και τα κάτω της, οι πάλαι ποτέ επιτυχημένες εταιρίες να πέφτουν σε αφάνεια και τα δημοφιλή προϊόντα του χθες να επισκιάζονται από καινούργια, όμως σε κάθε περίπτωση το στοιχείο εκείνο που σας επιτρέπει να παραμένετε ελκυστικοί (ως επιχειρηματίες, επαγγελματίες ή στελέχη) είναι αυτό το “πακέτο” που συναπαρτίζεται από όλα αυτά που προαναφέραμε και σας καθορίζουν.

Το εργαστήριο αυτό λοιπόν προσεγγίζει το θέμα της “αναβάθμισης” του εαυτού μας μέσα από μια δομημένη, συγκροτημένη και μεθοδική προσέγγιση, έτσι ώστε να μπορείτε να διασφαλίσετε ότι θα συνεχίσετε να παραμένετε ένα υψηλής αξίας και περιζήτητο asset για τον εαυτό σας, τον οργανισμό σας και τους πελάτες σας, ανεξαρτήτως περιστάσεων.

Εισηγητής: Σάκης Σεραφείμ

Ο Σάκης Σεραφείμ (http://bit.ly/Serafeim) είναι επιτυχημένος business coach, σύμβουλος επιχειρήσεων και πιστοποιημένος εκπαιδευτής σε θέματα μάρκετινγκ & μάνατζμεντ, με ιδιαίτερη έμφαση στην υπεραπόδοση. Βοηθά με την προσωπική του συμβουλευτική δεκάδες επιχειρηματίες να κάνουν τη διαφορά σε ένα αντίξοο και απαιτητικό οικονομικό περιβάλλον, και εκατοντάδες ανθρώπους κάθε χρόνο μέσω των εξειδικευμένων εισηγήσεών του σε ανοιχτά και ενδοεταιρικά σεμινάρια κι εκπαιδεύσεις. Έχει σπουδάσει αεροναυπηγική κι έχει εργαστεί πολλά χρόνια στη Διασφάλιση Ποιότητας.